Anu ja hallittu hysteria

anupiirros

Tervetuloa lukemaan Hallittua hysteriaa!

Hallitun hysterian tarina alkoi 2011 perhevapaiden aikana perustettuna blogina ja viiden vuoden ikään tultaessa tuli tunne, että on aina luoda nahka. Käytännössä luet siis nyt Hallittuhysteria2.0:aa, jota kirjoittaa neljännen vuosikymmenen puoliväliä kulkeva helsinkiläistynyt turkulainen.

Blogissa mukana kulkee perhe eli puoliso, lapsi sekä kissa, joka hallitsisi maailmaa jos vain osaisi pinsettiotteen. Kirjoituksissa aiheet vaihtelevat työn ja perheen yhteensovittamisesta roskaviihteen ja kovien rasvojen maailmaan sekä suunnilleen kaikkeen mahdolliseen mitä tuohon väliin mahtuu.  Minulla on paljon mielipiteitä ja näissä kirjoituksissa esittämäni mielipiteet ovat omiani eivätkä edusta minkään organisaation virallisia kantoja.

Minulle tärkeitä arvoja ovat tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Olen poliittisesti sitoutumaton, mutta viihdyn sujuvasti punavihreässä kuplassa kierrätysastioiden, polkupyörien ja kasvisvoittoisen ruokavalion ympäröimänä. Rahat 50-lukuisen kerrostalokolmion lainalyhennyksen puolikkaaseen, kaapilliseen mekkoja sekä turhan moneen käsilaukkuun tienaan työskentelemällä kouluttajana ja valmentajana järjestösektorilla.
Saat minut kiinni sähköpostilla: hallittuhysteria (a) gmail.com